Sezer voor Diversiteit
Korte Hoogstraat 15c
3011 GJ Rotterdam
T: 010 477 27 27
E: info@sezer.nl
Werving & detachering
Zelfs in crisistijd is goed personeel schaars. Veel werkgevers zullen dit beamen. Makkelijker zal het in de toekomst niet worden. Nederland vergrijst. We komen straks in veel sectoren handen en hersens tekort.  Het wordt knokken om gemotiveerde en getalenteerde werknemers.  

Steeds meer bedrijven zien het belang van diversiteit op de werkvloer. Niet alleen ter vergroting van het potentieel aan werknemers. Met een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de klanten, neemt ook de concurrentiekracht toe. Bijvoorbeeld: een zorginstelling met een grote (culturele) diversiteit aan werknemers, begrijpt beter wat onder haar cliënten leeft.

Kortom,  het wordt voor veel werkgevers van levensbelang om talentvol en divers personeel aan te trekken.  De talenten zijn er, maar vind je ze?

Ook dit is onze deskundigheid. Samenwerkingspartner hierbij is (sinds begin 2011) NEWBIZ Recruitment, gespecialiseerd in werving en detachering van talentvol personeel afkomstig uit diverse culturen. Neem voor meer informatie contact op via info@newbiz.nu.