Werving & detachering
Zelfs in crisistijd is goed personeel schaars. Veel werkgevers zullen dit beamen. Makkelijker zal het in de toekomst niet worden. Nederland vergrijst. We komen straks in veel sectoren handen en hersens tekort.  Het wordt knokken om gemotiveerde en getalenteerde werknemers.  

Steeds meer bedrijven zien het belang van diversiteit op de werkvloer. Niet alleen ter vergroting van het potentieel aan werknemers. Met een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de klanten, neemt ook de concurrentiekracht toe. Bijvoorbeeld: een zorginstelling met een grote (culturele) diversiteit aan werknemers, begrijpt beter wat onder haar cliënten leeft.

Kortom,  het wordt voor veel werkgevers van levensbelang om talentvol en divers personeel aan te trekken.  De talenten zijn er, maar vind je ze?

Ook dit is onze deskundigheid. Samenwerkingspartner hierbij is (sinds begin 2011) NEWBIZ Recruitment, gespecialiseerd in werving en detachering van talentvol personeel afkomstig uit diverse culturen. Neem voor meer informatie contact op via info@newbiz.nu.

 

 

Nieuws

TALENTENKLASSEN GAAN WEER VAN START! Het is zover!  De talentenklassen gaan weer van start! De talentenklassen is een pro...
lees meer...

Talent-en Perspectiefklassen: Het onderling Debat Op het CSG Calvijn Vreewijk vindt op ...
lees meer...

05-01-2015 Precies vandaag bestaat ons bedrijf 15 jaar. Geen enkel bedrijfsproces is...
lees meer...

Volg ons op Twitter!  Volg ons op Facebook