Werven van doelgroepen
Waar vind ik vrijwillige inburgeraars?  Hoe zorg ik ervoor dat allochtone bewoners zich bij hun wijk betrokken voelen? Hoe bereiken we allochtone jongeren met ons programma voor verslavingspreventie?

Het zijn zomaar wat voorbeelden waarbij gemeenten of andere organisaties de hulp in hebben geroepen van Sezer. En met succes.  Voor veel organisaties blijkt het lastig om allochtone doelgroepen te bereiken.  Sezer bereikt al tien jaar lang bevolkingsgroepen die anderen niet kunnen bereiken. We hebben hiervoor de ervaring en deskundigheid in huis. We werken met een methodiek (Ambassadeursmethode) die haar waarde in de praktijk heeft bewezen.

Momenteel is Sezer actief in Almere. In samenwerking met het 's Heeren Loo (zorgcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking) werven wij nieuwe bewoners voor het Droomhuis in Almere. Het Droomhuis Almere is een woon- en zorghuis voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en zal 1 augustus geopend worden. Bent u ook benieuwd naar het Droomhuis, neem dan nu contact met ons op!

Wat ook uw wervingsvraag is, wij bieden een oplossing op maat.
Meer informatie, neem contact op met: info@sezer.nl  (010-477 2727).

Nieuws

TALENTENKLASSEN GAAN WEER VAN START! Het is zover!  De talentenklassen gaan weer van start! De talentenklassen is een pro...
lees meer...

Talent-en Perspectiefklassen: Het onderling Debat Op het CSG Calvijn Vreewijk vindt op ...
lees meer...

05-01-2015 Precies vandaag bestaat ons bedrijf 15 jaar. Geen enkel bedrijfsproces is...
lees meer...

Volg ons op Twitter!  Volg ons op Facebook