Stagiair Secretariaal Medewerker

Stagiair gezocht:  een vrolijke secretarieel medewerker

Over ons

Sezer voor diversiteit is een bedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen en uitvoeren van projecten op het gebied van diversiteit, emancipatie, (re)integratie, participatie, sociale cohesie en interculturele communicatie. Sezer staat bekend om haar creativiteit, betrokkenheid, flexibiliteit en resultaatgerichtheid. Samen met (deel)gemeenten, ministeries, bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben we sinds 2000 een groot aantal innovatieve en succesvolle projecten uitgevoerd met als doel activiteiten te ontwikkelen die bijdragen aan een betere en sterkere samenleving.

Werkzaamheden

Bij ons ga je aan de slag met teksten. Je schrijft brieven en e-mails, je typt documenten uit. Verder doe je veel praktische dingen, zoals bezoekers ontvangen, de telefoon aannemen, de agenda bijhouden en afspraken maken, kopiëren en de post afhandelen. Jij notuleert tijdens vergaderingen, ook houd je het archief goed bij.

Vanuit jouw ‘strategische’ positie overzie je alles; je kijkt en luistert goed en reageert op ontwikkelingen. Als je zoveel taken hebt, moet je natuurlijk soms nee durven zeggen. Je ziet snel welke taak belangrijk is en dus als eerste uitgevoerd dient te worden. Je bent bestand tegen de hectiek die soms komt kijken bij een bedrijf waar op projectbasis wordt gewerkt, en kan toch netjes en punctueel blijven werken.

Uiteraard heb je ervaring met software-applicaties zoals Office (Word, Excel en Outlook).

Solliciteren

Sezer voor diversiteit is altijd nieuwsgierig naar nieuw talent! Kom jij ons 3 (of meer) dagen per week met je aanwezigheid verblijden? Stuur dan een motivatiebrief met CV (en eventuele referenties) naar ‚úČ: info@sezer.nl.