Sezer voor Diversiteit
Korte Hoogstraat 15c
3011 GJ Rotterdam
T: 010 477 27 27
E: info@sezer.nl
Oudere nieuwsitems

Afgelopen dinsdagavond (27 mei jl.) is de laatste oudertraining van de Talentenklassen op het Sint-Montfort feestelijk afgesloten met zelf gekookte lekkernijen en cadeaus. Samen hebben we teruggeblikt op de twaalf trainingsavonden. Ter voorbereiding hadden de ouders brieven geschreven die ze elkaar hebben voorgedragen. Dit waren allemaal bijzondere, warme en emotionele brieven.

Zo schreef een van de ouders: “Ik wil iedereen bedanken, de trainers maar ook de andere ouders. Ik heb zoveel van jullie geleerd, over mezelf en hoe ik mijn kind verder kan helpen. Ik vind het bijzonder dat iedereen zo open en eerlijk naar elkaar is geweest. Ik kon altijd mijn verhaal vertellen en kreeg steun van jullie.”

 Een andere ouder benoemd: “Ik heb een moeilijke periode meegemaakt voor ik naar deze trainingen kwam. Door met jullie te praten en naar mezelf te kijken weet ik weer wat voor opvoeder ik wil zijn en wat ik mijn kinderen kan bieden. Ik ben sterker geworden. Dit heeft mij, maar vooral ook mijn kinderen geholpen. Ik zal hier mijn hele leven iets aan hebben.”

Wij willen alle deelnemende ouders van het Sint-Montfort hartelijk danken voor hun oprechtheid, openheid en inzet!

 


Terug naar overzicht