Sezer voor Diversiteit
Korte Hoogstraat 15c
3011 GJ Rotterdam
T: 010 477 27 27
E: info@sezer.nl
Oudere nieuwsitems

Uitnodiging opening en centrale afsluiting

 Namens de Beschermvrouwe van het vakantiekamp Op Avontuur in de Stadsnatuur mevrouw Khaddouj Aboutaleb en voorzitter Bert Aben, nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij de opening en de centrale afsluiting van de Op Avontuur in de Stadsnatuur Vakantiekampen 2014.

U bent van harte uitgenodigd op vrijdag 22 augustus om 18.15 uur in natuurspeeltuin De Speeldernis; Roel Langerakweg 25B, 3041 JK Rotterdam. Na de officiële opening door mevrouw Khaddouj Aboutaleb en wethouder Maarten Struijvenberg kunt u genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen samen met de wethouder hun eigen slaaphutjes bouwen.

Bent u op vrijdag 22 augustus om 18.15 uur niet in de gelegenheid? Dan bieden wij u op maandag 25 augustus om 12.00 uur alsnog de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de centrale afsluiting door mevrouw Khaddouj Aboutaleb en haar echtgenoot de heer Ahmed Aboutaleb op locatie Educatieve Tuin De Enk, De Enk 182 te Rotterdam. Wij verheugen ons op uw komst na aanmelding via onderstaande link.

Alle betrokkenen: het bedrijfsleven, de vrijwilligers en begeleidende studenten ondersteunen de Op Avontuur in de Stadsnatuur Vakantiekampen zowel financieel, in natura of op een andere wijze volstrekt belangeloos.

 


Terug naar overzicht