Sezer voor Diversiteit
Korte Hoogstraat 15c
3011 GJ Rotterdam
T: 010 477 27 27
E: info@sezer.nl
Succesverhalen: Fatma
Project Leefbaarheids Ambassadrices Vlaardingen

“Ik ben anderhalf jaar geleden op straat geworven voor het project Leefbaarheids Ambassadrices Vlaardingen. In eerste instantie was het heel nieuw en eng voor mij. Maar naderhand vond ik het erg leuk om met mensen bezig te zijn. Het voelt goed aan om vrouwen te bereiken die graag meer het huis uit willen. Wij zijn getraind om deze groep te bereiken en dat was een erg fijne ervaring.

Door Sezer ben ik in contact gekomen met verschillende instellingen en organisaties. Ik kan nu veel beter en sneller mensen helpen aan de juiste informatie en eventueel doorverwijzen.

Ik ben zelf ook een tijdje geïsoleerd geweest. Maar door de trainingen die ik heb gehad bij Sezer, durfde ik meer naar voren te treden en is ook mijn zelfvertrouwen vergroot.

Sezer zou nog meer met mannen moeten werken. Want om vrouwen verder te helpen is ook een mentaliteitsverandering bij mannen nodig.”

Het project Leefbaarheids Ambassadrices Vlaardingen: het vergroten van de betrokkenheid van bewoners bij de leefbaarheidsaanpak door het inzetten van ambassadeurs als intermediairs.

Meer succesverhalen: