Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Bent u als overheidsinstelling, bedrijf of maatschappelijke organisatie op zoek naar een uniek concept? Sezer is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve en effectieve concepten op het gebied van diversiteit & inclusiviteit, mobiliteit, arbeid & gezondheid en onderwijs. Vanuit onze jarenlange ervaring ondersteunen wij onze diverse klanten met maatwerk, zodat zij kunnen verbinden en mensen kunnen laten bloeien.

Concepten waar wij trots op zijn

Wij ontwikkelden en realiseerden reeds een groot aantal succesvolle maatschappelijk relevante projecten en concepten. Denk bijvoorbeeld aan het concept van Fiets Mee, een verbindend, integraal en project wat er inmiddels toe geleid heeft dat ruim duizend vrouwen met een biculturele achtergrond hebben leren fietsen, waardoor ze nu zelfverzekerder, autonomer en sterker in het leven staan. Of denk aan Talentenklassen, waarmee we getalenteerde kinderen in groep 8 en hun ouders stimuleren, zodat de kinderen kunnen gaan voor de hoogst mogelijke middelbare schoolopleiding.

Interesse in een concept van Sezer?

Wilt u van onze expertise gebruikmaken en heeft u interesse in een Sezer concept? Of wilt u meer informatie over onze diensten of reeds uitgevoerde projecten? Laten we dan kennismaken. Wij helpen u graag met het helpen van mensen!