Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

We zijn altijd nieuwsgierig naar nieuw talent! Wil jij graag bij Sezer aan de slag als onze nieuwe vrijwilliger of stagiair(e)? Wil je ons helpen een steentje bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen kans maakt en meedoet? Stuur dan een open sollicitatie naar ✉: info@sezer.nl.

Stageplaatsen

Sezer is een erkend leerbedrijf. Wil jij samen met ons gaan voor een meer inclusieve samenleving waarin ieder écht kan meedoen en heb je een sociale of communicatie opleiding? Dan hebben we voor jou een leuke stageplaats! We zijn altijd op zoek naar frisse en gedreven talenten die samen met ons de samenleving sterker, inclusiever en rijker willen maken. Meer weten? Bel ons op 010 477 27 27!

Buurtambassadeurs

Sezer heeft een breed netwerk van sociale buurtambassadeurs. Zij gaan de eenzaamheid van mensen tegen door gewoon eens langs te gaan en vormen onze brug met de wijk. Buurtambassadeurs weten wat er speelt en wat mensen écht nodig hebben. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs. Voelt u zich betrokken bij uw wijk en de buurtbewoners en wilt u ons helpen de samenleving sterker, socialer en inclusiever te maken? Dan maken we graag kennis met u.