Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Kennis is de basis van succes. Of het nu gaat om het uitstippelen van beleid, het werken aan een meer inclusieve samenleving of het oplossen van sociaal-maatschappelijke problematiek, zonder kennis vaart u blind. Dankzij onze jarenlange ervaring in het sociaal domein en ons brede netwerk op zowel wijk- als beleidsniveau kunnen wij als geen ander de sociale realiteit voor u in kaart brengen, zodat u een kompas heeft om op te varen.

Specialisaties Sezer

Sezer is gespecialiseerd in diversiteit, inclusie en maatschappelijke vraagstukken. Dankzij onze ambassadeursmethode hebben wij een breed en divers netwerk in wijken in grote steden als Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Wij ondersteunen gemeenten met het uitvoeren van verkennend, praktijkgericht onderzoek, zoals:

  • Behoeftepeilingen onder (groepen) bewoners
  • Opinieonderzoek
  • Quickscans in wijken
  • Panelgesprekken

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van onderzoek door Sezer? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u met plezier.